TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

Amb motiu del projecte que estem fent a 4t a l'àrea de plàstica "Fem la nostra escultura" hem anat a Sta. Maria del Mar a visitar l'escultura de St. Ignasi de Loiola.

 Allà ens vam trobar amb el seu escultor. Vam poder compartir les nostres impressions i el seu fer.

IMG 6237

IMG 6232


Vam aprofitar també per observar la basílica i aprendre moltes coses de l'arquitectura gòtica catalana. Com que estàvem allà aprop, ens vam acostar a la plaça de St. Miquel on vam observar l'escultura contemporània "Homenatge als Castellers" que hi ha, sense conèixer el seu significat.

IMG 6252


A la tarda, ja a classe, amb l'ajut d'internet, vam comparar l'escultura "Homenatge als Castellers" amb la de Tarragona "Monument als Castellers". Ara sí que vam poder entendre la primera! Vam apreciar moltes similituds d'ambues escultures tot i ser de dos estils tan diferents.