Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

Els alumnes de 5è EP han estat aprenent a glossar des de començament de curs.

La cançó improvisada pot ser un excel·lent recurs per treballar la creativitat i l'expressivitat dels alumnes, per mitjà de la llengua oral. Des de català hem après a rimar, a fer heptasíl·labs i a improvisar. I no ens oblidem de la música, molt important per seguir el ritme i les diferents tonades (nyacres, garrotins, baiget, corrandes de l'Ebre, les jotes...). Hem volgut compartir el nostre treball amb altres cursos, per això vam cantar les "Consignes de Carnestoltes" per tota l'escola! A més a més, això ens ha fet perdre la vergonya i ens ha donat una empenta per tenir confiança en nosaltres mateixos. Un dia, vam ser protagonistes d'un "Espectacle de Corrandes", vam participar conjuntament amb altres tres escoles. Va ser una experiència enriquidora, on vam posar a prova les nostres habilitats d'improvisació i ritme. Els músics i l'organització ens van felicitar i vam rebre un homenatge, reconeixent el nostre treball. Aconseguir que els nens gaudeixin de fer jugar les paraules amb la música i amb la música de les paraules és possiblement una bona via per animar als nens a viure la llengua viva.

corranda2 corranda3