Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

Els alumnes de 4t d'ESO van celebrar la Graduació amb les seves famíies i els professors.


Després d'aquests anys al Labouré comença una nova etapa per a tot ells.

 

Els hi desitgem molta sort!

 

 

 

 

Tot seguit podeu lleguir l'emotiu discurs:

"Benvinguts i benvingudes, pares i família, amics, professors i alumnes al nostre comiat. Primer dir-vos que és per a nosaltres un veritable plaer donar el discurs de graduació en nom dels companys i amics graduats. Com ja sabeu, ja ha arribat la recta final del curs i per tant els nostres últims dies a l’escola Labouré.

Por esta razón, hoy nos reunimos para despedirnos y daros las gracias, a todos vosotros, por habernos ayudado a llegar hasta aquí. Tenemos muchas razones para que hoy sea un día triste, pero aún así haremos que este día sea un día feliz e inolvidable.

Hem estat junts durant molts anys, uns més que d’altres. I durant el nostre pas a l’escola, hem tingut moltes diferències, però finalment, hem acabat més units que mai.Hi ha hagut moments tristos, setmanes de nervis, i estrès però, per descomptat, també hi ha hagut moments divertits, rialles i moltes emocions que sempre recordarem.

Estudiar en el Labouré ha sido una gran oportunidad para nosotros. Hemos conocido a las personas que serán son nuestros amigos para siempre. En la Escola Labouré hemos podido ser nosotros mismos, y con el apoyo de los profesores, hemos averiguado qué queremos ser el día de mañana.

Volem donar-vos a tots els professors, des d’infantil fins a la ESO, les gràcies per la vostra paciència, per haver-nos sapigut educar i per ensenyar-nos la importància i el significat de l’educació, el respecte i el companyerisme.


Hi ha hagut moments de moltes xarles dels profes, i tots el tutors; que canviéssim l’actitud, que treballessim més i que donéssim el màxim de nosaltres.
Ens emportem els consells i els ànims de tots vosaltres.I per això donem les gràcies a tots els profes.

No ens oblidem de les nostres famílies que sempre han estat al nostre costat, desitjant-nos el millor per a nosaltres. Sou la nostra inspiració. Estem aquí per, i gràcies, a vosaltres.

Compañeros y compañeras, ahora nos gustaría que os miréis unos a otros. Miira al que tienes al lado, y te darás cuenta que con cualquiera de ellos tienes algún recuerdo, algún momento en el que hayas sonreído, y recuérdalo así: con una sonrisa en la boca, estas personas han estado a tu lado, y han caminado contigo.

"Hemos luchado mucho para estudiar y graduarnos, pero lo irónico de todo esto es que ... Hoy empieza la verdadera lucha". Lo importante no es llegar, sino cómo lo hemos hecho: vosotros, los padres y familia, habéis sido nuestro motor para llegar hasta aquí y continuar hacia adelante..."