Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

unnamed3

PROJECTE CLUB DE LECTURA (6è)

La biblioteca Sant Pau-Santa Creu ofereix a les escoles formar-ne part del seu club de lectura. Cada escola participant té un petit club de lectura, i totes juntes treballen en xarxa i fan una trobada l al mes per parlar i fer activitats sobre el llibre llegit.

El club requereix inscripció prèvia i té unes places limitades. És imprescindible tenir el carnet de la biblioteca municipal per poder participar-hi.

El club de lectura de l’escola, actualment, és un grup format per 6 alumnes de 6è que estan interessats en compartir opinions, sensacions, experiències... sobre les lectures dels llibres seleccionats, ho comparteixen entre ells (un cop al mes) i entre altres grups d’alumnes (un cop al mes) d’altres escoles del barri. El club està guiat per una persona experta en literatura.