TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

unnamed3

PROJECTE CLUB DE LECTURA (6è)

La biblioteca Sant Pau-Santa Creu ofereix a les escoles formar-ne part del seu club de lectura. Cada escola participant té un petit club de lectura, i totes juntes treballen en xarxa i fan una trobada l al mes per parlar i fer activitats sobre el llibre llegit.

El club requereix inscripció prèvia i té unes places limitades. És imprescindible tenir el carnet de la biblioteca municipal per poder participar-hi.

El club de lectura de l’escola, actualment, és un grup format per 6 alumnes de 6è que estan interessats en compartir opinions, sensacions, experiències... sobre les lectures dels llibres seleccionats, ho comparteixen entre ells (un cop al mes) i entre altres grups d’alumnes (un cop al mes) d’altres escoles del barri. El club està guiat per una persona experta en literatura.