Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

PROJECTE PADRINS LECTORS (1r i 6è)

IMG 5070És una pràctica educativa d’Aprenentatge Servei, on alumnes més grans ofereixen un servei educatiu a la comunitat. Es parteix d'una necessitat, “potenciar el treball de la competència lectora”, incrementant el treball individualitzat amb els alumnes.
És una pràctica de tutoria entre iguals, on els alumnes de 6è esdevenen padrins i padrines dels alumnes de 1r. Amb l’apadrinament s’inicia un procés de relació i d’interacció. Els padrins i padrines ajuden als seus fillols i filloles a reforçar i perfeccionar la competència lectora, a la vegada que tots aprenen valors, comportaments i actituds. Els alumnes esdevenen els protagonistes del seu aprenentatge, participen activament. Les relacions entre alumnes de diferents cursos es veu reforçada ja que s’estableix un vincle Inter cursos que va més enllà de l’activitat realitzada a l’aula. Així que, l’escola rep els efectes de la pròpia experiència.