TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

IMG 5097

Es treballa des de les àrees de català i música. És un projecte d'innnovació, formació i recerca a l'entorn de la glosa a Primària que promou l’aprenentatge i la difusió de la cançó improvisada o glosa, que és l’art de fer versos tot cantant i posant a prova el domini del llenguatge, la capacitat de transmetre emocions i l’habilitat de fer lligar música i paraules.

 El projecte té diferents fases:

- La formació del professorat a càrrec d’Albert Casals (coordinador del projecte CorrandEscola i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona) i de l’Associació Cor de Carxofa, entitat que fomenta el glosat i té com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català.

- La classe magistral, masterclass amb l’alumnat, amb una persona experta.

- La celebració al Centre Artesà Tradicionàriu, on hi ha la mostra final del treball desenvolupat a les aules.