TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

Es treballa des de l’àrea de d’EF. És una iniciativa de promoció de salut i cardioprotecció, amb un gran impacte social en el benestar de les persones. Es parteix de la realitat que el principal factor de risc cardiovascular en l’edat infantil és l’obesitat i els seus factors associats, fruit d’una alimentació inadequada i uns nivells baixos d’activitat física.

El projecte té dos eixos:

1. Un programa dEducació en Hàbits Saludables per a nens amb l’objetiu de concienciar-los en la importància de cuidar-se per a tenir bona salut i en el futur, evitar malalties cardiovasculars. En aquest àmbit col·labora la Fundació She, del Dr. Valentín Fuster.

2. Un plan de Cardioprotecció d’espais poliesportius o camps de fútbol no profesionals amb la instalació de desfibriladors automàtics. Aquesta part del projecte es desenvolupa en colaboració amb l’Asociació Barcelona Salut, presidida por el Dr. Josep Brugada, i pionera en cardioprotegir espacis públics.

Fases del projecte:

1. Desenvolupament de Continguts Didàctics.
2. Formació.
3. Lliga Saludable online.
4. Celebració del Mundialito de la Salut.
5. Cardioprotegit espais esportius .
6. Concienciar a la societat sobre la importància de la salud cardiovascular.

las cuatro mejores maneras de mantener sano y fuerte el corazon