TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

CONTES

És un projecte d’aprenentatge i servei recíproc. Està desenvolupat pels alumnes de 4t d’ESO oferint una visió professionalitzadora. Els alumnes reben els coneixements i desenvolupen les aptituds i habilitats per compartir i col•laborar amb els alumnes de l’etapa d’edat infantil.

Aquests no només baixen a les aules a compartir activitats i jocs sinó que els acompanyen a excursions pel barri, fan recolzament en les celebracions del centre i ajuden en diverses tasques del parvulari. D’aquesta manera no només hi ha un intercanvi d’aprenentatges sinó que es crea un vincle afectiu, de respecte, ajuda i tolerància entre alumnes de diferents etapes.