Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

CONTES

És un projecte d’aprenentatge i servei recíproc. Està desenvolupat pels alumnes de 4t d’ESO oferint una visió professionalitzadora. Els alumnes reben els coneixements i desenvolupen les aptituds i habilitats per compartir i col•laborar amb els alumnes de l’etapa d’edat infantil.

Aquests no només baixen a les aules a compartir activitats i jocs sinó que els acompanyen a excursions pel barri, fan recolzament en les celebracions del centre i ajuden en diverses tasques del parvulari. D’aquesta manera no només hi ha un intercanvi d’aprenentatges sinó que es crea un vincle afectiu, de respecte, ajuda i tolerància entre alumnes de diferents etapes.