Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

palauguell

 

Cada any el curs de P5 entra dins d’un projecte anomenat “apadrina el teu equipament”. L’objectiu d’aquest és el d’apropar l’oferta cultural del Raval als estudiants i a les seves famílies i des d'aquest projecte innovador s'impulsa el treball conjunt entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri per desenvolupar propostes formatives de llarga durada, integrades en el currículum acadèmic i adaptades a les diferents necessitats.

Dins d’aquest projecte la nostra escola va triar el Palau Güell donat que es tractava d’un monument del barri i a part de fer un treball exhaustiu a l’aula, després es realitza una visita molt interessant adaptada al seu nivell maduratiu. Els permet acostar-se a una família, la família Güell i a un artista, Antoni Gaudí.