TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

 

estacio

Benvolgudes Famílies,
Davant la crisi sanitària actual i els moments difícils que ens està reportant, l'Escola vol transmetre-us un missatge de recolzament. Sempre hem vetllat per atendre les vostres necessitats i continuarem donant-vos el nostre suport en aquests moments.
Us recordem que els nostres correus oficials (secretaria@escola-laboure.cat | direccio@escola-laboure.cat) estan en actiu permanentment per tal de buscar solucions o donar informació a les vostres possibles angoixes.
Molts ànims i una forta abraçada per tota la família,
Equip directiu del centre

bcn escoles sostenibles
Logo xarxa de competencies basiques
logo escoles tandem
obras social la caixa
logo fundacio escola vicenciana
unesco
escola cristiana

secundària

Què fem?

A l’ESO atenem la diversitat d’interessos, motivacions i aptituds de l’alumnat. Treballem els valors de manera transversal, potenciant que els protagonistes, els alumnes, aprenguin a ser i a conviure. S’afavoreix la seva maduració i el seu creixement per afrontar els reptes de futur.

Com ho fem?

El professorat acompanya, orienta i guia en el procés d’aprenentatge de l’alumnat mitjançant:

- La diversificació d’estratègies d’aprenentatge: treball cooperatiu, treball d’experts, projectes interdisciplinaris, treball per projectes, Espais-Tallers d’aprenentatge, la música (Projecte Tàndem), treball  transversal de la llengua, activitats competencials i globalitzadores, APS’s, apadrinament matemàtic, robòtica com a element motivador, distribució professors aula, desdoblaments,...

- La diversificació de materials i suports: socialització de llibres, dossiers, suports audiovisuals, informàtics,...

- La incorporació de les TAC (Tecnologies de l’ Aprenentatge i el Coneixement) com a eina ordinària de treball en les diferents matèries.

- La tutoria i orientació personalitzada