Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Famílies,

Està obert el període de preinscripció de forma TELEMÀTICA per les famílies que estiguin interessades.

 En el cas que necessiteu informació o ajuda, no dubteu en posar-vos en contacte amb la direcció o secretaria del centre:

secretaria@eescola-laboure.cat

direccio@escola-laboure.cat


Per altra banda, si teniu qualsevol pregunta sobre el projecte educatiu del centre i la nostra identitat, en el següent enllaç trobareu tota la informació que pot ser del vostre interès. A més, les coordinadores de cada etapa us poden atendre via mail o videotrucada si fes falta per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir.


https://xarxessocials8.wixsite.com/escolaboure


Finalment, en cas que vulgueu fer PREINCRIPCIÓ PRESENCIAL, ho podreu fer els dies 19, 20, 21 i 22 de maig. Per raons de seguretat cal demanar hora omplint el següent formulari para pedir cita prèvia:
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=CITA_PREVIA:4::::4:P4_TIPUS_CALENDARI,P4_DOMINI:01_Oblig,08005643

Restem a l’espera de qualsevol dubte o aclariment que necessiteu, 

Equip Directiu del centre.

 

*****************

 

Familias,

Está abierto el periodo de preinscripción de forma TELEMÁTICA para las familias que estéis interesadas. En el caso de que necesitéis información o ayuda, no dudéis en poneros en contacto con la dirección o secretaria del centro.

secretaria@eescola-laboure.cat

direccio@escola-laboure.cat

Por otra parte, si tenéis cualquier pregunta sobre el proyecto educativo y nuestra identidad de centro, en el siguiente enlace encontraréis toda la información que puede ser de vuestro interés. Además, las coordinadoras de cada etapa pueden atenderos vía mail o videollamada si tenéis alguna duda.

https://xarxessocials8.wixsite.com/escolaboure

Finalmente, en el caso que queráis hacer la PREINSCRIPCIÓN PRESENCIAL, lo podréis hacer los días 19, 20, 21 y 22 de mayo. Por razones de seguridad, debéis rellenar el siguiente formulario para pedir cita previa:

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=CITA_PREVIA:4::::4:P4_TIPUS_CALENDARI,P4_DOMINI:01_Oblig,08005643

Restamos a la espera de cualquier duda o aclaración que necesitéis,

Equipo directivo del centro.