Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

Famílies,
Malauradament per qüestions de salut pública encara no tenim data de reincorporació a l’escola i és possible que s’allargui a les primerament proporcionades. Dir però, que tot i que l’edifici roman tancat, la direcció (direccio@escola-laboure.cat) i la secretaria (secretaria@escola-laboure.cat) del centre la teniu a la vostra disposició per a qualsevol demanda i/o necessitat.

A més, a través de les nostres xarxes socials us anirem posant al dia sobre informacions importants, per la qual cosa us recomanem que els hi aneu fent un cop d’ull assíduament. 

També us volem transmetre que els mestres del centre segueixen treballant i, per tant, us podeu comunicar amb ells/es per temes educatius a través dels seus correus electrònics que trobareu als blogs de cada curs. Allí ells/es us penjaran propostes educatives per tal que, si podeu, aneu fent a poc a poc.

En cas que no compteu amb els mitjans electrònics adequats, el Ministerio de Educación ha habilitat una programació especial per cursos i matèries que us hem facilitat via Xarxes socials.


Finalment, us voldríem transmetre tots els nostres ànims i força per tal de fer front a aquests moments difícils.


Fins molt aviat,


L’Equip directiu del centre.