Elisabets, 8-10 08001-Barcelona Tel.:934127120

TELÈFONS D'ATENCIÓ ESPECIAL

Infància respon
116111
Violència de gènere
016

 

estacio

august 2018

A Educació Infantil tenim un projecte dinàmic que evoluciona a partir de la reflexió conjunta i de l’observació constant dels infants.

Oferim  activitats i  espais que donen resposta a les necessitats dels nens i nenes de 3 a 6 anys a partir de l’activitat natural de joc de l’infant així com la necessitat de descobrir, pensar, crear, parlar, compartir, gaudir... que són la base de l’aprenentatge.

Creiem en la seva potencialitat i els fem protagonistes del dia a dia a l’escola participant activament, creixent en autonomia i prenent decisions a partir de les pròpies motivacions.

Els mestres tenim en compte el ritme de cada alumne i els seus interessos oferint un ensenyament respectuós i acompanyat. D’aquesta manera els més petits gaudeixen de la vida escolar compartint experiències entre iguals per tal d’afavorir l’aprenentatge i la cooperació entre infants.

Així doncs el resultat és que els nens i les nenes aprenen a conèixer-se i a relacionar-se amb els altres a través de diferents tipus de llenguatge (visual, plàstic, matemàtic, verbal, musical…).

Tenim un projecte de transformació del pati. Volem que sigui un espai educatiu més de l’escola. Un espai on els nens i les nenes puguin entrar en contacte amb elements naturals com un hort del que tenir cura i estima.

A p5 formem part del projecte “Apadrina un monument”. El monument és el Palau Güell construït per Antoni Gaudí. Coneixem, aprenem i gaudim d’aquest gran equipament cultural del nostre barri.

 

Complementàries:

FEM D'ARTISTES: experimentem, creem i aprenem amb artistes del món de la pintura i l’escultura.

JUGUEM A PENSAR: proposem activitats matemàtiques i petits problemes quotidians on els infants hagin de pensar i buscar solucions.

DANSA: donem continuïtat al projecte tàndem. Aprenem balls i danses d’arreu del món alhora que ens relacionem amb els companys i ens ho passem molt bé.

L’HORA DEL CONTE: coneixem contes tradicionals catalans. Gaudim amb les històries alhora que aprenem vocabulari.